Relatie bureauHome     Relatiebureau adressen   Getuigenis   Werkwijze   Voordelen   Relaties   Relatie items
 

Voordelen van relatiebureau PartnerSelection

Enkel voor ernstige kandidaten

Onbeperkt aantal contacten

Een duidelijk én allesomvattend lidmaatschap

Jouw Privacy is voor ons heilig

Psychologische persoonlijkheidstest

SUCCES-kansen

Diepgaande Profielbeschrijving

Automatische matchmaking procedure

Gepersonaliseerde coaching

Technische bijstand

Totale kwaliteitscontrole

Scan service

 

Enkel voor ERNSTIGE kandidaten

PartnerSelection werd speciaal ontworpen om een mogelijkheid te bieden aan mensen om op een ernstige manier een levenspartner te vinden. PartnerSelection biedt een platform aan waar mensen, met een ernstige visie op relaties, elkaar kunnen treffen om een duurzame liefdesrelatie uit te bouwen. Wij verwarren geen liefde met vriendschappen en vrije tijd.
 

ONBEPERKT aantal contacten

Gedurende de duur van je lidmaatschap geniet je van een ONBEPERKT aantal contacten. Bij je inschrijving krijg je toegang tot het bestaande ledenbestand. Door de publiciteit die wij voeren kunnen we je gedurende de ganse duur van je lidmaatschap telkens weer nieuwe kandidaat-partners voorstellen.
 

Een DUIDELIJK en ALLESOMVATTEND lidmaatschap

Bij PartnerSelection zijn er geen ingewikkelde verschillende vormen van abonnementen. Slecht één overzichtelijke en duidelijke abonnementsformule die ALLE DIENSTEN omvat. Je betaalt GEEN bedrag per ontmoeting of per email uitwisseling. Je hoeft NIET naar dure telefoonnummers te bellen. ALLES is inbegrepen in de prijs van slechts 16.66 Euro per maand. Bij PartnerSelection zijn er dus absoluut GEEN VERBORGEN kosten ! Wij verplichten je niet om online te betalen ... een overschrijving volstaat.
 

Jouw Privacy is voor ons HEILIG

  • Geen ongewenste e-mails

Wanneer U een interessante persoon heeft gevonden kan U rechtstreeks aan hem/haar emails versturen via ons emailadres. Dit om Uw identiteit te beschermen. Uw eigen emailadres blijft dus altijd verborgen.  

  • Zoekcriteria

Elk lid geeft bij inschrijving de gewenste minimum-maximum leeftijd op (maximum verschil= 15 jaar)
en de doelgroep: man/vrouw -- hetero/holebi.
Uit die groep selecteren wij dan de kandidaten.
Zo wordt vermeden dat iemand het ganse ledenbestand doorloopt. En wordt het zoeken gemakkelijker.
 

  • Je profiel

Je profiel is niet zichtbaar voor toevallige bezoekers van de website. Je profiel is dus enkel zichtbaar voor de actieve (betalende) leden en dan enkel en alleen voor die leden waarvan je profiel overeenstemt met hun zoekcriteria. 

  • Persoonlijke gegevens

Je persoonlijke gegevens worden NOOIT aan andere leden of aan derden doorgegeven.
 

Psychologische Persoonlijkheidstest

Wij hebben op de website een persoonlijkheidstest toegevoegd, die wordt toegevoegd aan je profiel zodat de andere kandidaten nog meer informatie krijgen en waardoor je je kansen op succes aanzienlijk vergroot. De matchmaking is opzettelijk NIET gebaseerd op deze test omdat wij je de kans willen geven om ZELF na te gaan en te beslissen welke kandidaat partner je beter wilt leren kennen.
 


Succeskansen

PartnerSelection biedt je uitgebreide statistieken aan : man-vrouw verhouding, verdeling per leeftijdscategorie, studieniveau, provincie en kinderen. Zo kan je zelf beter je kansen tot succes inschatten. Ledenoverzicht
Deze site werkt samen met www.tesamen.org
 

DIEPGAANDE Profielbeschrijving

De vragenlijst van de profielbeschrijving werd zo ontworpen dat ze je persoonlijkheid en karakter weerspiegelt. Wij zorgen ervoor dat de inhoud van elk profiel individueel en in detail wordt nagekeken alvorens het profiel ter beschikking komt van andere leden.

Omgekeerd krijgt U op die manier natuurlijk ook een duidelijk beeld van de kandidaten in Uw doelgroep.
 

Automatische Matchmaking procedure

Vanaf het ogenblik dat een nieuwe kandidaat zich aanbiedt waarvan de beschrijving overeenkomt met je zoekcriteria, word je daarvan automatisch per e-mail van op de hoogte gebracht. Je hoeft dus niet eindeloos te surfen.
 

GEPERSONALISEERDE coaching

Als je graag wordt bijgestaan bij het invullen van je profiel, kan je op ons rekenen voor ondersteuning. 
 

TECHNISCHE bijstand nodig ?

Ons antwoord komt eraan.
 

Totale KWALITEITSCONTROLE

Wij bieden onze leden de garantie dat wij voortduren waken over de inhoudelijke kwaliteit uit zorgzaamheid voor onze leden.
 

Nieuwbrief

Onze nieuwsbrief laat onze leden toe op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Leden worden steeds aangemoedigd om samen met ons na te denken hoe we PartnerSelection nog meer kunnen verbeteren.

SCAN-SERVICE 

Je wenst een foto bij je profiel te plaatsen maar je hebt geen digitale versie ? Geen probleem! Stuur ons gerust je foto per post en plaatsen hem bij je profiel ! Zo eenvoudig kan dat zijn !Schrijf hier in op onze
NIEUWSBRIEF
   


Home     Relatiebureau adressen   Getuigenis   Werkwijze   Voordelen   Relaties   Relatie items