Relatie bureauHome     Relatiebureau adressen   Getuigenis   Werkwijze   Voordelen   Relaties   Relatie items
 

Relatie: partner


Hoe vind ik een geschikte partner.


Hoe vind je die geschikte relatie partner en hoe herken je ?
Dat zijn eigenlijk twee verschillende zaken.

De perfecte match herkennen doe je in de eerste stap met je buikgevoel. Je voelt je goed in bijzijn en verlangt telkens naar de volgende afspraak. Op het eerste zicht zijn er redelijk wat overeenkomsten tussen jullie beiden, dus zal het wel ok zijn, denk je.

Het probleem is echter dat bij jullie prille relatie je kandidaat partner zijn mindere kantjes wat verbergt. Waarschijnlijk doe jij dat ook, net zoals iedereen. Het is dus best om niet overhaast te reageren op een nieuwe partner en te proberen zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

De Engelsen zeggen het zo mooi: "The proof of the pudding is in the eating". Anders gezegd is de zekerste manier om iemand te leren kennen om er een tijdje mee samen te wonen. Maar dan wil je toch eerst meer dan alleen je emotionele buikgevoel.

Een geschikte partner dat is vooral iemand die ook objectief bij je past. Objectief wil zeggen dat jullie interesses, opleiding, achtergrond, overtuigingen en verwachtingen aansluiten. Anders loopt de relatie op termijn fout.

Neem op tijd een beetje afstand van en vermijdt een tijdje persoonljk contact. Maak ook eens een afspraak samen met en je vrienden. Vraag hen daarna naar een eerlijke mening over je nieuwe verovering. Zij zijn meestal objectiever en kijken met andere ogen.

Wil je ontgoochelingen vermijden zoek dan volgens eigen voorkeur via verenigingen, vrienden of datingsites maar zorg er altijd voor dat je genoeg objectieve info hebt en vermijdt die een té mooi verhaal vertellen of die duidelijk stukken van hun leven verbergen.
Dat is een slecht voorteken

Succes


Schrijf hier in op onze
NIEUWSBRIEF
   


Home     Relatiebureau adressen   Getuigenis   Werkwijze   Voordelen   Relaties   Relatie items