Relatie bureauHome     Relatiebureau adressen   Getuigenis   Werkwijze   Voordelen   Relaties   Relatie items
 

Relatie: dating


Dating, wel kusbaar maar geen kikker.

Wij blijven eeuwig samen zei ze. Nou die eeuwigheid was wel héél kort.

Kwam ik op een avond thuis en zij was verdwenen, samen met de halve inboedel. Enkel een briefje om te melden dat ze het beu was, correctie, dat ze MIJ beu was en dat ze een ander en beter leven begon met haar nieuwe vriend.

Gedumpt, gekrenkt en vernederd, zo voelde het.

Achteraf hoorde ik dat ze 'mr Perfect' had ontmoet via een dating site. Dus: ze was bewust gaan zoeken, waarom schrijf je anders in op een dating site ? Wel, ze mag hem hebben, ze mogen samen gelukkig worden, eeuwig. -:)))

Ik heb het er heel moeilijk mee gehad en proberen te begrijpen wat er was misgelopen. Lange tijd dacht ik van: dat nooit meer. Ik blijf alleen. Ik laat me niet meer in de put duwen.

Maar uiteindelijk, na jaren, heb ik het verteerd en ben nu klaar voor een nieuwe relatie. Dus hou ik me ogen open en besteed wat meer aandacht aan de vrouwen. Wat gezellige babbeltjes, beetje dating en zo. Bij een hapje en een drankje wat praten over koetjes en kalfjes en tegelijk vissen naar hun hobby's en hun leven.
Maar het vlot niet.

Dating zeiden mijn vrienden, moet je doen via een dating site

En niet in het wilde weg. Je vindt er bergen singles die allemaal op zoek zijn naar een relatie, vertelden ze.
Je kan dus best eerst een aantal datingsites in Vlaanderen vergelijken

Dating site ? Ik heb daar toch mijn twijfels bij, heb daar eens ingeschreven met fictieve gegevens en wat rondgekeken: lijkt me toch wat artificieel.

Mezelf beetje staan aanbieden als het koopje van de week, zo van 'knappe man, goede job, sportief, bla bla bla'. Geef mijn portie maar aan fikkie.
Zal mijn nieuwe relatie wel op een andere manier vinden.


Al besef ik wel dat het niet meer zo spontaan gaat als in de tienerjaren en mijn versierkunsten wat sleet vertonen. En dus neusde ik daarna wat rond in vrouwen magazines en in de vrouwelijke profielen op een dating site.. Blijkt dat er vooral veel interesse is in ridders met wit paard en in kusbare kikkers.

Spijtig genoeg kan ik niet paardrijden en ben wel ik wel kusbaar, maar geen kikker. Moet ik misschien doen zoals een politieker en hen naar de mond praten en show verkopen ? Of mag ik soms gewoon mezelf blijven: een doordeweekse alledaagse man. Geen Bratt Pitt en geen sportheld. Gewoon Johnny van de boekhouding.

Vindt trouwens dat de dames op die dating site hun profiel wel wat bijkleuren en hun lat verdomd hoog leggen.

Misschien moeten ze het sprookje van de prinses en de kikker nog eens lezen en de metafoor omzetten.

Die groene kikker, dat is in de 21e eeuw een grijze alledaagse boekhouder. Veel voorkomend, kusbaar en hondstrouw.

Johnny Dating

 
Date nr 375
Na een uurtje ergernis op een trendy terrasje heb ik me spulletjes bijeengegraaid,
hem " doei " toegewuifd en onder de verbijsterde blik van m'n date buitengeglipt.
Ondertussen heb ik al een klein legertje mannen op een date gehad, maar mr Right ...
Een date
Liefde
Eindelijk is het gelukt, een man heeft me de liefde verklaard. Doel bereikt. We zagen mekaar de eerste keer op het werk en telkens ik hem bemerkte gloeide er iets. We praatten wel eens en ik betrapte mezelf erop dat ik excuses zocht om ...
Liefde
Dating
Neen. Je bent niet hopeloos op zoek. Absoluut niet. Maar een maatje, een levenspartner zou je best wel willen. Niet dat een mens daar hele dagen mee bezig is, dat zeker niet ... Dating


Schrijf hier in op onze
NIEUWSBRIEF
   


Home     Relatiebureau adressen   Getuigenis   Werkwijze   Voordelen   Relaties   Relatie items