Relatie bureauHome     Relatiebureau adressen   Getuigenis   Werkwijze   Voordelen   Relaties   Relatie items
 
Date

Relatie: date


Olé,
date nummertje driehonderd vijfenzeventig is gisteren de revue gepasseerd.


Na een uurtje ergernis op een trendy terrasje heb ik me spulletjes bijeengegraaid, hem " doei " toegewuifd en onder de verbijsterde blik van m'n date buitengeglipt.

Ondertussen heb ik al een klein legertje mannen op een date gehad, maar mr Right was er niet bij volgens mij. Mijn moeder noemde me wel eens "ziende blind" omdat ik een date de laan uitstuurde die volgens haar een heel geschikte relatie voor me was.

Maar ik keek dan ook met andere ogen, kritischer en met mijn eigen normen.

Ondertussen ben ik alleen gaan wonen en heb de relatiemarkt uitgebreid getest. Niet dat het allemaal kneusjes waren, dat niet, ik heb een date gehad met mannen in alle soorten en maten. Met carrieremannen, met artistieke types, huisje-tuintje-boompje-beestje types en zelfs een keer een alternatieve geitewollensokken. Suzanneke heeft ze allemaal gezien en bezien. Gewikt gewogen en allemaal een beetje te licht bevonden.

Nou ja, twee modelletjes zijn wat uitgebreider getest, maar in gebruik bleken ze toch niet te voldoen, hihi. Het ene model had al meer opties dan het andere en ik heb met allebei leuke ervaringen gehad, dat wel. Veel lol gemaakt, samen op reis geweest , toekomstplannen gesmeed en met Gert ben ik zelfs op huizenjacht gegaan. Maar zodra de relatie té concreet wordt loopt het telkens mis, dan bekruipt me de twijfel. Is dit eigenlijk wel de juiste voor mij?

Ik wil best wel een relatie, maar me onvoorwaardelijk binden ?
Ik heb mijn eigen leven en ben niet gemaakt om iemands aanhangsel te zijn. De heren der schepping mogen best heer en meester zijn van de wereld, maar over mij is toch niemand baas.Dat is voor mij in ieder geval duidelijk

Misschien had mijn voorlaatste date via relatieplanet wel gelijk, net zoals me moeder: ik ben veel te kieskeurig. Maar ik doe toch met mijn leven wat ik wil zeker. Ondertussen heb ik wel al een redelijk beeld van hoe mijn ideale man eruitziet, of dat prototype al op de markt is weet ik niet. Na de mislukking van gisteravond begon ik er opnieuw aan te twijfelen, maar een vrouw als ik geeft niet op. Op dus naar de volgende date en de volgende ontgoocheling.

Mogelijkheden genoeg: op internet, dancings, op het werk of misschien raak ik wel aan een date in de supermarkt. Aan de afdeling klaargemaakte gerechten passeren naar verluidt nogal wat exemplaren van de alleenstaande mannelijke soort.

Moet dringend inkopen gaan doen
Doei.

Suzanne

Liefde
Eindelijk is het gelukt, een man heeft me de liefde verklaard. Doel bereikt. We zagen mekaar de eerste keer op het werk en telkens ik hem bemerkte gloeide er iets. We praatten wel eens en ik betrapte mezelf erop dat ik excuses zocht om ...
Lees meer
 
Dating, wel kusbaar geen kikker
Wij blijven eeuwig samen zei ze. Nou die eeuwigheid was wel héél kort.
Kwam ik op een avond thuis en zij was verdwenen, samen met de halve inboedel. Enkel een briefje om te melden dat ze het beu was, correctie, dat ze MIJ beu was
Lees meer
 


Schrijf hier in op onze
NIEUWSBRIEF
   


Home     Relatiebureau adressen   Getuigenis   Werkwijze   Voordelen   Relaties   Relatie items