Relatie bureauHome     Relatiebureau adressen   Getuigenis   Werkwijze   Voordelen   Relaties   Relatie items
 


Enkele koppels getuigen over hun nieuwe relatie :

Hierbij wil ik U in kennis stellen dat ik mijn contract vanaf heden wens stop te zetten. Positieve reacties mogen ook, via uw site heb ik mijn nieuwe partner ontmoet en met haar maak ik een nieuwe start.

Een gedetailleerd profiel en een ernstige vragenlijst hebben er zeker toe bijgedragen dat wij elkaar op deze manier hebben leren kennen.
Met dank, Georges

Wij hebben elkaar via de de site van PartnerSelection gevonden, onze ontmoeting heeft plaats gevonden op donderdag, en een goede week later zijn wij een koppel. Wij ervaren allebei de liefde zoals wij die nooit voorheen hebben ervaren. Dank zij PartnerSelection zijn wij allebei overgelukkig dat wij elkaar als relatie partner gevonden hebben, niet tegenstaande dat wij amper op 3 kilometer van elkaar wonen !!!! Graag zouden wij onze profielen verwijderd zien, daar onze zoektocht naar een nieuwe relatie voltooid is.

Kunnen jullie mijn profiel verwijderen, ik zal uiteraard de laatst binnengelopen mails beantwoorden, maar omdat ik dankzij jullie een lieve partner heb gevonden, zal ik niet kunnen ingaan op de uitnodiging tot kennismaking van de andere dames.
groetjes Filip

Op maandag werd ik lid van Uw site, reeds op donderdag legde ik de kiel van een nieuwe, ernstige en veelbelovende liefde relatie dank zij Uw medium. Het betreft J ,kunt U nagaan. Ik wens U te bedanken voor Uw efficiente en ernstige relatie-bemiddeling. Elders op internet is dit ver te zoeken.
Sympathieke groeten R & J

Graag hadden K. en ik jullie op de hoogte gebracht dat we sinds kort een koppel zijn, waar we beiden heel blij om zijn! Graag had ik ondertussen ook gevraagd of het mogelijk is ons profiel te schrappen, aangezien we graag onze nieuwe relatie zouden willen uitbouwen en dus niet langer op zoek zijn! Graag hadden we jullie bedankt voor het feit dat jullie het mogelijk gemaakt hebben dat K. en ik elkaar hebben leren kennen.
Bedankt K en L.

Door het toedoen van een vriendin , ben ik bij jullie terecht gekomen. Na een maand is me toch iets wonderlijk overkomen ! ... Via jullie heb ik iemand leren kennen,we wonen wel 115 km van elkaar,maar geluk kan niet op tegen die km... Hij is iemand met een peperkoekenhart,en heeft heel veel geduld met mij... We leven van dag tot dag en zullen wel zien wat de toekomst ons en onze nieuwe relatie nog brengt! Wil jullie dit toch even laten weten,en nog veel succes te wensen met jullie PartnerSelection en bedankt.

Graag wil ik hierbij mijn lidmaatschap opzeggen daar ik via Partnerselection een hele lieve en warme man ontmoet heb, die mijn hart kan verwarmen en met hem als partner wil ik bouwen aan een nieuwe toekomst.
Ik wens jullie nog heel veel sukses in de toekomst.

        Ik zou graag verwijderd worden uit Uw database.
Heb de vrouw van mijn leven gevonden.
Nogmaals dank daarvoor.
M S

 
 

Jullie zullen wel gemerkt hebben dat ik mijn lidmaatschap niet meer vernieuwd heb. Maar dat is niet omdat ik niet tevreden was, integendeel.. En ik wil jullie mijn feedback niet onthouden.. Ik heb mijn lidmaatschap niet verder verlengd omdat er op dit moment een liefde relatie ontstaan is met een vrouw die ik via jullie site heb leren kennen. Zodus mogen jullie weten dat het niet uit ontevredenheid of zoiets is. Integendeel ik heb de manier waarop op de site met toch een delicate materie wordt omgegaan steeds zeer integer en goed gevonden en ik laat niet na om jullie site daar waar het pas geeft ook te 'promoten'.
Vriendelijke groeten en veel succes verder.

Bij dit schrijven wil ik mijn stopzetting melden.
Ik was aangenaam verrast met de correcte en eerlijke manier van werken.
Vriendelijke groeten B.K

Eerst en vooral wil ik jullie bedanken. Door jullie heb ik iemand ontmoet waarmee ik samen wil ontdekken of dit gevoel blijvend is en kan uitgroeien tot een duurzame relatie. Daarom wil ik ook mijn dossier stopzetten zodat ik deze prille relatie de kansen kan geven die nodig zijn en dan horen andere contacten daar niet bij. In ieder geval, jullie hebben er een voorstander bij want dit had ik niet verwacht.Schrijf hier in op onze
NIEUWSBRIEF
   


Home     Relatiebureau adressen   Getuigenis   Werkwijze   Voordelen   Relaties   Relatie items